SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK MOTUS-SALTO

KLUBBKLÄDER
Ny overall 2021
Från och med januari 2024 kommer kläderna kunna köpas på gympasport istället. Det här kommer uppdateras och bli tillgängligt inom kort!
 
För overall och profilkläder
Webbshoppen hos Vera Sport är nu uppe och det finns finfina plagg att beställa, inklusive föreningsoverallen av modellen Craft Evolve. Jacka och byxa går att köpa var för sig och i olika storlekar om så önskas. Här kan ni läsa om hur ni skapar ett konto för att få tillgång till föreningens rabatter:
 
 
BODY, SHORTS, BYGELBYXOR ELLER DRÄKT
Artistisk gymnastik
AG-sektionens plagg beställs genom Petra Petrander, som har den svenska agenturen för märket Quatro. Rutiner kring beställningar kommer vara på plats under HT21.
 
Truppgymnastik
Plaggen till trupp-sektionen kommer från Chopar. De tävlingsplagg som beställdes innan sommaren levereras under september 2021. Rutin för efterbeställningar ska vara på plats under HT21.
 
Begagnade kläder!

Sök upp Motus-Saltos köp- och säljsida på Facebook och klicka i att ni vill bli medlemmar, så kan ni hitta vad andra medlemmar önskar köpa eller sälja.

Föreningen har en hel del begagnade dräkter och träningskläder. Periodvis lägger vi ut dessa till försäljning och säljer vid olika event och tävlingar.
Att sälja en begagnad dräkt genom föreningen kostar i dagsläget 20 kr.
Lämnar ni in en dräkt till försäljning behöver vi följande info:
Namn på säljaren
Mobilnummer
Storlek
Pris
Ange om ni önskar att summan swishas till er

Fäst en lapp med ovan info i plagget, lägg 20-kronor tillsammans med dräkten i en påse och lämna in till kansliet.

Kontakta oss gärna om ni har frågor!

info@motussalto.com 
Gympapåse
Sublimerad gympapåse
Sublimerad gympapåse. För skydden och vattenflaskan eller träningskläderna.

Pris 119 kr

Lagervara. Kontakta kansliet vid intresse.
 
Bli gymnast hos oss!
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
STÖTTA DIN FÖRENING
SOCIALA MEDIER