Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK MOTUS SALTO
Barn & Bamsegympa

Välkomna till vår Barngymnastik!

Varmt välkomna till vår sida om barngymnastik!

 

Vi kan stolt presentera barngymnastik/
bamsegympa varje dag i
veckan, måndag till söndag.

 

Vårterminen 2018 startar vecka 4 och slutar vecka 20, om ledaren inte meddelar något annat.

 

Ni kan gå in och se vilka grupper som finns eller göra en Intresseanmälan.

 

Vi har barngymnastik på följande ställen:

 

Lomma
Karstorpsskolan

Malmö
Bergaskolan

Glasbrukshallen

Heleneholms sporthall (lilla gymnastiksalen)

Hyllievångshallen

Klagshamn Folkets Hus

Rönnens Sporthall
Ribersborgsskolans gymnastiksal

Sundsbrohallen 


 

Pris/termin (13-14 träningstillfällen):
Familjegymnastik 880 kr 
Barngymnastik och bamsegympa 980 kr

 

Medlemsavgift 140 kr/år (jan-dec).

Licensavgift (endast fortsättnings- och avancerade grupper) 180 kr/år (aug-juli) 

 

 

Vad är skillnaden?

 

Familjegymnastik

Familjegymnastik riktar sig till de allra allra minsta i vår förening och mamma eller pappa är här med och gympar tillsammans med sitt barn, med hjälp av vägledning av en ledare. Allt vi gör här, gör vi tillsammans med vårt barn och det är därför viktigt att både barnet och den vuxne är träningsklädda. Här tränar vi alla grundformer som springa, gå, hoppa, balansera, klättra, krypa, åla, kasta och fånga på en enklare nivå.

 


Bamsegympa

Bamsegympa är anpassat för barn mellan 3-6 år och i vår förening GK Motus -Salto riktar vi oss främst till de yngre barnen. Även här tränar vi alla grundformer som springa, gå, balansera, klättra, krypa, åla, hoppa, kasta och fånga. På Bamsegympan arbetar vi mycket till musik och vi arbetar mycket utifrån Bamse och alla hans vänner där de olika bamsefigurerna symboliserar olika rörelsegrupper och grundläggande motoriska övningar. Bamse är t e x stark, Lilleskutt är snabb och duktig på att hoppa och Vargen är balansmästare etc. På Bamsegympan arbetar vi också mycket med handredskap som, bamsebollar, ärtpåsar, rockringar och lekband. Vi tar även hjälp av bilder på Bamses alla vänner och rörelsekort, som vi dels använder i redskapsbanorna och till olika lekar som vi leker tillsammans med barnen. Vi tycker Bamse och hans vänner är underbara figurer. De allra flesta i Bamses värld är snälla, sunda och omtänksamma. Bamse stämmer väl in med våra värderingar och svensk barngymnastik. Vill du också ha roligt tillsammans med Bamse och hans vänner så gå in och anmäl dig redan idag!Barngymnastik

Barngymnastiken i GK Motus-Salto riktar sig till alla barn i åldrarna 3-9 år.

Vi tränar här alla grundformer som springa, gå, hoppa, balansera, klättra, krypa, åla, kasta och fånga. Vi gör detta på ett lekfullt och roligt sätt. Barnen får även lära sig hur man uppför sig i en gymnastiksal, följa enklare instruktioner och redskapskännedom. Varje ledare planerar sin träning och upplägget av lektionen varierar därför en del beroende på vilken ledare man har. Dock är det samma grundprincip i alla våra grupper. Vi försöker att dela in barnen i olika åldersgrupper då vi anser att det fungerar bäst så, men det finns alltid undantag, så även här.


 

Information om Direktanmälan!
2015-01-01 09:40

GK Motus-Saltos barnverksamhet växer och i takt med detta kunde vi inte längre manuellt hantera alla köhanteringar utefter köanmälningsdatum, och 2014 bytte vi därför till en sk Direktbokning till Barn- och Breddgrupperna.

Skillnaden med detta system och det gamla är att man framöver kommer anmäla sig direkt in i ledig grupp, istället för att föreningen ska återkoppla som tidigare, till era önskemål. 

Vi hoppas med detta bli tydliga med vilka grupper vi har ledigt i och erbjuda er en plats snabbt.


Vårt pågående arbete...

Arbetet med att ta fram vilka platser som kommer att finnas tillgängliga inför varje termin är stort och omfattande. I slutet av terminen kommer alla som haft en plats hos oss att per mail få en faktura och kallelse till nästa termin. Är ni intresserade av att gå kvar bekräftar ni detta genom att betala fakturan innan förfallodatum. Platser som inte bekräftats med betalning vid förfallodatum kommer att gå till ett annat barn.

 

Feedback och information...

Vi är tacksamma för feedback om hur vi kan vara tydligare i både formulär och kommunikation till er, vänligen kontakta oss på info@motussalto.com om ni har frågor och funderingar!

 

 

Nyheter från föreningen
GK Motus-Salto, 07/08 20:37 
GK Motus-Salto, 08/07 16:40 
GK Motus-Salto, 25/06 14:15 
GK Motus-Salto, 04/06 15:02 
 
SNABBLÄNKAR
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER