SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK MOTUS-SALTO

Bli medlem i GK Motus-Salto
BLI MEDLEM

Välkommen till Motus-Salto!

GK Motus-Salto är en Malmöbaserad ideell förening som erbjuder gymnastik till allt från barnfamiljer och personer med funktionsvariationer till vuxna nybörjare och elitsatsande ungdomar inom Trupp och Artistisk gymnastik.

Vårterminen för barn- och ungdomsgrupperna börjar vecka 4 och terminen innehåller 13 träningar. Vi håller lov v 8 och v 14 om ledarna inte meddelar något annat. Vuxengrupperna (träningsgrupperna) i Truppgymnastik och AG börjar vecka 3 och slutar vecka 22.

Ledarna för våra tävlingsdiscipliner (trupp och AG) kommer att meddela respektive grupp om datum för terminsstart och slut.

Vi önskar alla en rolig och utvecklande termin!
Riksmästerskapen 2023 i Uddevalla
2023-04-19 17:01

I helgen tävlade några av våra tjejer i RM (Riksmästerskapen) i Uddevalla, en tävling som resulterade i många fina placeringar för våra tjejer på kvagsidan.

 
Bland annat var samtliga gymnaster från GK Motus-Salto: Sabina, Nova, Smilla, Nina, Ellinor, Lisa, Noelle, Stella och Li med och tog Lag-guld i RM - alla steg.
 
Stella tog även mångkampsguld i steg 7 och Li tog mångkampsguld i steg 8. Utöver detta tog våra tjejer flertalet grensegrar och Li blev även den tredje någonsin i GK Motus-Salto att ta sig vidare till steg 9 i Kvinnlig Artistisk Gymnastik.  
 
Stort grattis till samtliga gymnaster för era prestationer!
 
Årsmötesprotokoll 2023
2023-04-17 14:46

Nu finns årsmötesprotokollet under Om oss - Dokument - Årsmötesprotokoll 2023.

Årets ledare OCH Lingmedaljen!
2023-04-02 21:12

Årets ledare i Region Syd finns i Motus-Salto. Hon heter Sofie Wivesson!
Men inte nog med det, hon  har också erhållit Gymnastikförbundets finaste utmärkelse. För lång och trogen tjänst tilldelas Sofie även Lingmedaljen.
Sofie har varit i föreningen i över 30 år. Hon har en enorm kunskap inom gymnastik. Hon är en fantastisk pedagog och ledare och en glädjespridare med ett skratt och en energi som smittar var hon än är. 
Idag stod hon som speaker på Riksfemman i Heleneholmshallen och fick ta emot dessa priser. 
Tack för ditt ovärderliga arbete i föreningen! ❤️🌺❤️

Kallelse till GK Motus-Saltos årsmöte 2023
2023-02-23 09:36

Plats: Quality Hotel View - (Lokal Öresund)

Datum: 20 Mars

Tid: 19:00

 

Alla som betalt medlemsavgiften för 2022 eller 2023 och som har fyllt 15 år har rätt att rösta på årsmötet.

 

Det kommer bjudas på fika. 

 

Anmälan till årsmötet görs helst senast den 6 Mars till info@motussalto.com.

Årsmöteshandlingarna kommer att mailas till alla som anmält sig samt läggas upp på hemsidan under Om oss - Dokument efterhand som de är klara.

Valberedning söker nya medlemmar till vår styrelse
2023-01-12 15:47

Inför gymnastikåret 2023 söker vår valberedning nu nya medlemmar till vår styrelse. Känner du någon som har kompetens, energi och lust att ingå i GK Motus-Saltos styrelse? Vill du själv ge av din tid och kompetens till vår stora och härliga verksamhet? Är du en eldsjäl som gillar att leda, påverka och driva saker eller känner du en person som är? Vår förening styrs av en kompetent styrelse med stor gymnastikkunskap. Styrelsen ska stödja och leda de anställda och alla ideellt arbetande ledare med inspiration och tydlighet. Vi söker just nu nya ledamöter till verksamhetsåret 2023.

Vem är det vi söker? Att vara med i en styrelse innebär ett ansvar för föreningens verksamhet. Därför är det viktigt att du känner dig engagerad och är beredd att lägga tid och energi på föreningen. Du behöver inte ha någon särskild gymnastikkompetens utan mer ett stort engagemang och våga tänka nytt och affärsmässigt utifrån den ideella föreningens perspektiv. Mariterande med kunskaper inom organisationsledning, ekonomi eller marknadsföring.

Vad ger det mig? Styrelsens uppdrag är att se till medlemmarnas bästa. Att vara ledamot i GK Motus-Saltos styrelse, som är en av Malmös största idrottsföreningar, är givande och lärorikt. Ett styrelseuppdrag ger värdefulla erfarenheter, goda kunskaper om ledning och styrning samt nya vänner och kontakter. Tipsa oss gärna om dig själv eller någon annan! I gengäld utlovar vi ett gott kamratgäng och ett givande ideellt uppdrag. Kontakta oss i valberedningen snarast. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi söker även dig som är intresserad av uppdrag som revisor i föreningen eller som vill ingå i valberedningen för nästa period.

 

Henrik Lehmann, 0707-99 33 64, henrik@sportadmin.se

Malin Courel, 0725-43 41 72, malin.courel@gmail.com

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 15/12 16:04 
Manlig Artistisk Gymnastik (MAG), 01/10 15:26 
Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG), 16/09 13:49 
Alla Kan Gympa, 11/01 15:16 
Truppgymnastik, 09/12 13:20 
Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG), 09/12 08:39 
 
Bli gymnast hos oss!
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
STÖTTA DIN FÖRENING
SOCIALA MEDIER