SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK MOTUS-SALTO
Alla Kan Gympa
Alla Kan Gympa!
ALLA KAN GYMPA är en gymnastikgrupp som riktar sig mot barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning och speciella behov, där alla är välkomna att delta oavsett funktionsnedsättning! 
 
Gympan sker på ett roligt och pedagogiskt sätt med den aktiva tillsammans med förälder, anhörig eller personlig assistent. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att öka kroppsuppfattningen med hjälp av rörelse, styrka och balans. Detta gör vi med glädjande musik och roliga redskapsstationer. Målet är att vi ska må bra och skapa rörelseglädje tillsammans! 
 

Under vårterminen 2022 tränar vi i Glasbrukshallen

söndagar kl. 9-10.
Uppskjuten terminsstart VT21
2021-01-11 15:16
Pga rådande restriktioner, som begränsar ffa vuxna deltagare, har föreningen behövs senarelägga terminsstart för alla grupper där vuxna deltar (Alla Kan Gympa, familjegympa, vuxengruppen). Dessvärre vet vi inte i dagsläget när vi kan komma igång igen under våren, men kommer att uppdatera på hemsidan och i bokningssystemet så snart vi vet att vi kan komma igång.

Alla som gick i någon av de påverkade grupperna under HT2020 kommer även att få informationen på mail.
Nyheter från föreningen
GK Motus-Salto, 15/03 16:36 
GK Motus-Salto, 13/03 17:16 
GK Motus-Salto, 09/03 09:00 
 
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
STÖTTA DIN FÖRENING
SOCIALA MEDIER